Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Reformation - Taler fra Vartov
Varegenre.
Teologi

Forfatter.
Larsen, Birgitte Stoklund & Grønkjær, Niels
Pris i DKK: 150.00            
Beskrivelse.
'Reformationen' er ikke noget, der skete i 1500-tallet, men en fortsat bevægelse. Ligesom Grundtvig for 200 år siden kritiserede Luthers tanker og gav dem ny form, må vi også i dag diskutere og kritisere Luthers tanker i forhold til vores egen tid. For hverken Luther eller Grundtvig er tænkere, man skal stå stille ved.

Bogen er derfor en samling taler holdt til både Grundtvig og Luther i anledning af 500-året for reformationen. Bidrag af: radiovært Christoffer Emil Bruun, biskop Marianne Christiansen, Valgmenighedspræst Niels Grønkjær, generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen, professor Per Øhrgaard og professor Hans-Jørgen Schanz. Bogen er redigeret af Niels Grønkjær og Birgitte Stoklund Larsen.

"Alle kan enes om at analysere, hvorledes den antisemitiske sprogbrug i sin tid kunne være med til at legitimere overgreb og mord senere. Færre synes at tænke over, at omtalen af andre mindretal såsom muslimer eller polske håndværkere kunne gå hen og få tilsvarende konsekvenser " (citat fra bogen af professor em. Per Øhrgaard)
Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Åbningstider i december
I december har vi følgende åbningstider: Manda..
Læs mere

Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

 
Udviklet af landIT