Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Så fast en borg
Varegenre.
Andagts-og bønnebøger

Forfatter.
Luther, Martin
Pris i DKK: 199.00            
Beskrivelse.
'Så fast en borg' indeholder et stykke af Martin Luther til hver dag i året. Andagterne er af varierende længde, og er opbygget
med syn for sammenhængen mellem de forskellige stykker. Hvert stykke tager udgangspunkt i et bibelvers.

Hovedparten af andagterne er hentet fra en tysk udgivelse i anledningen af 300-året for reformationen under titlen 'Dr. Martin Luthers christliche Lehren auf alle Tage im Jahre - Auserlesene Stellen aus seinen sämmtliche Schriften', som blev udgivet på dansk i 1861. Der er sket en sproglig bearbejdning forud for den foreliggende udgivelse, så andagterne er nemmere at læse.

Enkelte af bogens andagter er dog i stedet hentet fra den svenske Luther-andagtsbog 'Ord för dagen ur Martin Luthers skrifter fra 1956.

"Vor Gud han er så fast en borg, han kan os vel bevare."
Sådan indleder Martin Luther sin vel nok mest kendte salme. Det er dér, Luther vil lede os hen med sine andagter: ind i den faste borg, hvor vi kan blive bevaret - mod Guds vrede over synden og mod Djævelsens og verdens angreb.

Guds faste borg er frelsen i Jesus, og porten til borgen er Guds ord. Ved sin udlægning af Guds ord leder Luther os gennem porten ind i Jesu frelses rigdom. Evangeliet om Jesus er det centrale budskab i Guds ord. Luther rækker evangeliet til den enkelte læser, for, som han selv siger det: "Alt, hvad man kan sige om Jesus, hjælper os nemlig ikke, før vi hører, at det alt sammen bliver sagt til os, til vores gavn og glæde."

Luther lægger pen og røst til både lov og evangelium. vi må erfare, at Gud i sin lov taler virkelighedsnært og konkret ind i vores hverdagsliv og afslører synden. Men først og fremmest må vi møde evangeliet, talt som en personlig tilsigelse: Guds borg står åben for dig, kom ind til Jesus, din frelser fra synden, døden og Helvedes magt!Andagter til hele året af Martin Luther.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Åbningstider i december
I december har vi følgende åbningstider: Manda..
Læs mere

Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

 
Udviklet af landIT