Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Sådan leder du frivillige i forskellige situationer
Varegenre.
Teologi

Forfatter.
Boll, Frederik C., Hunt, Julia B. & Fregil, Malene
Pris i DKK: 198.00            
Beskrivelse.
Med denne håndbog får du muligheden for at finde ud af, hvem du er som leder af frivillige. Men vigtigere endnu: Hvilken ledertype dine frivillige søger. Udover dette får du let anvendelige redskaber til at håndtere mange af de situationer, som ledelse af frivillige stiller dig i. På den måde kan du hurtigt navigere i de mange udfordringer, du møder som leder af frivillige. Forfatterne har mange års erfaring med ledelse af frivillige, og har uddannet mange ledere af frivillige. Bogen fokuserer på de situationer og udfordringer, ledere af frivillige ofte skal håndtere.

Uddrag fra indledningen:

Du kan ikke læse dig til at blive en god leder af frivillige. Det er noget, du træner dig til. Vi tror ikke på, at nogen mennesker er født med mere talent end andre for ledelse af frivillige. Til gengæld me­ner vi, at gode ledere af frivillige er dem, der øver sig og tør udfordre sig selv – igen og igen. Alle kan blive bedre ledere, men det kræver, at du holder dig selv fast på, at du vil blive bedre. Og mere end noget andet kræver det, at du har mod til at reflektere, arbejde med dine udfordringer og lære af dine fejl. God ledelse af frivillige er ikke no­get, du kommer sovende til.

Du kan betragte denne bog om ledelse af frivillige som en vejledning i, hvordan du kan træne dig i at blive en god leder af frivillige. Derfor giver denne håndbog om ledelse af frivillige dig en række tilgange, refleksioner og øvelser, som du kan bruge. Ambitionen med denne bog er at give dig redskaber og ideer – så din træning i ledelse af frivillige er kvalitetstræning.
Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT