Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Nåde og fred i Kristus!
Varegenre.
Luther

Forfatter.
Kjledgaard-Pedersen, Steffen & Aurelius, Carl Axel
Pris i DKK: 299.00            
Beskrivelse.
Martin Luther (1483-1546) var med sine 95 afladsteser kontroversiel fra første færd. Men hvem var han? Denne bog præsenterer Luther som teolog og reformator. Og den lader ham træde læseren direkte i møde gennem 68 nyoversatte breve, der er udvalgt, så de dækker hele Luthers voksne liv og viser ham i forskellige roller og situationer – som munk, præst, professor, søn, ægtefælle, fader og ven.
Bogens to hoveddele – “Martin Luthers historie” og “Martin Luther: 68 breve” – kan læses hver for sig, men de kan også med fordel læses sideløbende. Læsningen understøttes af bl.a. et fyldigt personregister til brevene.
Nåde og fred i Kristus! Sådan begynder Luther ofte sine breve. Ordene er ikke bare bogens hovedtitel, men sammenfatter også, hvad der er hovedsagen i Luthers teologi.
Steffen Kjeldgaard-Pedersen, født 1946, dr.theol. 1983, siden 1985 professor ved Københavns Universitet i teologi med kirke- og dogmehistorie som hovedfag, 2002-2013 dekan for Det Teologiske Fakultet.

Carl Axel Aurelius, født 1948, teol.dr. 1983, docent i dogmatik ved Lunds Universitet 1989, biskop i Göteborgs Stift 2003-2011, adjungeret professor i kirkehistorie ved Københavns Universitet.

Martin Luther i lyset af hans breve.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT