Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Fjordnære prædikener
Varegenre.
Prædikener & homiletikker

Forfatter.
Arnbak, Paul Chr.
Pris i DKK: 100.00            
Beskrivelse.
Centralt i landet rækker en dyb fjord fra Kattegat ind midt i Jylland.
Fjorden følger en forunderlig egn fyldt af fortællinger. Her ligger to landsbyer, Oue og Valsgaard, der hver på sin måde er ladet med nutidig energi og begge med sammenhæng til en vigtig fortid. Valsgaard, hvor generationer har dyrket gymnastik, taget til Ollerup og er vendt hjem igen med inspiration til næste slægtled. Oue, der fandt helt sin egen vej, da Ole Lund Kirkegaard blev førstelærer og åbnede den ene historie efter den anden for byens børn. I samme by boede senere Jodle Birge, der skabte ørehængende musik til markedspladser, bilradioer og P3. Ydermere er egnen befolket af personligheder med erfaringer og drømme og evne til at høre hjemme i nuet.
Her fik jeg lov at være præst i 36 år, fra 1980 til 2016. Egnen har ikke været præget af de store vækkelser, men har brugt kirken på fornuftig måde både gennem hverdagene og om søndagen. Når jeg havde behov for elektriker, smed eller købmand, vidste jeg, hvor de boede – når de havde brug for præsten, kom de til mig. Vi fulgtes ad gennem op og nedture.
Bogen består af et kapitel med prædikener holdt i Oue og Valsgaard kirker samt et kapitel med digte og sange, der også er prædikener og ikke kunne være skrevet andre steder end her på egnen. Endvidere er her nogle foto, der hver på deres måde viser vej ind landskabet.
Paul Chr. Arnbak
Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT